str. Matei Milo nr. 6 +40 31 432 6170

Dragne & Asociații susține tinerii studenți români din domeniul Dreptului

Societatea de avocați Dragne & Asociații anunță susținerea celei de-a IV-a ediții a Conferinței Naționale pe Fiscalitate organizată de Asociația Europeană a Studenților în Drept ELSA între 6 și 8 mai, orele 10.00-17.00 în Sălile Stoicescu (pentru cele două zile alocate prelegerilor), Senatului (workshop-ul) și Dissescu (procesul simulat) ale Facultății de Drept, Universitatea din București.

În calitate de partener principal al evenimentului, cu scopul de a susține studenții români pasionați de domeniul dreptului, societatea de avocatură a fost reprezentată de trei speakeri, ce au susținut prelegeri, în prima zi a conferinței, pe diverse teme legate de fiscalitate. 

Av. Delia Boșman, Deputy Managing Partner Dragne & Asociații a abordat tematica „odiseei” contestării actului administrativ fiscal, Av. Alexandra Ologu, Senior Associate a prezentat noțiunile generale cu privire la inspecția fiscală, iar Av. Anastasia Opriș, Senior Associate a dezbătut problema siguranței naționale din perspectiva evaziunii fiscale.

BACK