Kiseleff 55 +40 31 432 6170
Andreia Oana Dumitrescu // Partner

Contact

T: +40 31 432 6170/71
E-mail:

Arii de practica

  • Litigii & Arbitraj
  • IP, Concurență & Antitrust

Repere

  • Membră în Baroul București
  • Membră the Chartered Institute of Arbitrators, UK (MCIArb)

Andreia Oana Dumitrescu s-a specializat în domeniul litigiilor comerciale și arbitrajului naţional şi internaţional. A fost implicată în arbitraje desfășurate în baza regulilor ICSID, UNCITRAL, ICC și VIAC și a reprezentat clienți în numeroase dispute decurgând din contracte de antrepriză în construcţii, proiecte de infrastructură, contracte de privatizare și fuziuni şi achiziţii.

De asemenea, acordă asistență juridică clienților în proiecte de finanțare și drept bancar, în proceduri de insolvență, precum și în legătură cu aspecte de proprietate intelectuală.

Andreia Oana Dumitrescu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti (2004), deţine o diploma in Arbitraj Comercial International (DiplCarb) acordata de Chartered Institute of Arbitrators UK (2010) şi este arbitru la Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț Româno-Germană AHK.

Este membră a Chartered Institute of Arbitrators (MCIArb) (2009) şi a Baroului Bucureşti (2005). Vorbeşte limbile engleză şi franceză.

BACK