str. Matei Milo nr. 6 +40 31 432 6170
Stelian Garofil // Managing Partner

Contact

T: +40 31 432 6170/71
E-mail:

Arii de Practică

  • Drept Comercial, M&A
  • Restructurare & Insolvență
  • Litigii & Arbitraj
  • IP, Concurență & Antitrust

Repere

  • Membru în Baroul București

Stelian Garofil este specializat în drept comercial, fuziuni, achiziţii și insolvență. A asistat societăţi comerciale importante şi instituţii financiare în unele dintre cele mai importante achiziții și privatizări de pe piaţa românească, fiind experimentat în negocierea unor astfel de tranzacţii.

Stelian Garofil are o experienţă vastă ca avocat litigant, axându-se și pe dosare comerciale, de insolvență și infracţiuni la nivel societar. A reprezentat societăţi comerciale şi persoane fizice în cauze penale şi în procesele civile aferente.

În decursul ultimilor ani a gestionat toate aspectele de drept societar și comercial în proiecte de arbitraj în domeniul investițiilor (ICSID). Stelian Garofil a coordonat proiecte privind investigaţii ale Consiliului Concurenţei, probleme de antitrust, concurenţă neloială, brevete şi mărci.

Începând cu 2015, Stelian Garofil este membru al Comisiei de Disciplină din cadrul Baroului București. Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu”, Bucureşti (2000) şi membru al Baroului Bucureşti (2001). Vorbește limba engleză.

BACK