str. Matei Milo nr. 6 +40 31 432 6170
Daniel Cirstea // Partner

Contact

T: +40 31 432 6170/71
E-mail:

Arii de practică

  • Dreptul Muncii
  • Litigii & Arbitraj

Repere

  • Membru în Baroul București

Daniel Cîrstea este specializat în dreptul muncii, în proceduri de insolvență și în diverse tipuri de dispute comerciale. A dobândit o experienţă substanţială în operaţiuni de restructurare complexe, în probleme delicate privind executarea contractelor de muncă, concedieri colective și plata de compensații. Daniel Cîrstea a reprezentat societăţi comerciale importante implicate în proceduri de insolvență și restructurare a datoriilor.

Acordă asistenţă juridică în mod constant în legătură cu proceduri de achiziţie publică şi reprezintă clienții în litigii în acest domeniu.

De-a lungul celor 15 ani de experiență, distinct de activitatea sa ca avocat litigant, a gestionat numeroase tranzacţii transfrontaliere în domenii reglementate, precum cele ale petrolului şi gazelor naturale.

A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din cadrul Universităţii Craiova (2001) şi este membru al Baroului Bucureşti . Vorbeşte limba engleză.

Daniel Cîrstea este menționat în The Legal 500 Leading individuals (The Legal 500 > România > Restructurare și insolvență). ”Leading individuals” sunt definiți ca adevărați lideri de piață, cu reputație de lungă durată în domeniul lor de activitate, roluri principale în multiple cazuri semnificative recente, recunoaștere și recomandări excepționale, pe scară largă, atât de la colegii de breaslă, cât și de la clienți.

BACK