str. Matei Milo nr. 6 +40 31 432 6170
Ion Dragne of Dragne & Asociatii Honored in Legal500 Hall of Fame for Dispute Resolution (Romania).png

Ion Dragne, managing partner la Dragne & Asociații, inclus în Hall of Fame Legal500

Suntem încântați să anunțăm că Ion Dragne, managing partner la Dragne & Asociații, a fost din nou recunoscut pentru bogata sa expertiza juridică și serviciile furnizate clienților. Acesta a fost inclus în categoria Hall of Fame Legal500 în domeniul soluționării litigiilor (România), reafirmându-ne angajamentul de a furniza servicii juridice remarcabile clienților noștri.

Sunt onorat să fiu din nou inclus în Hall of Fame Legal500 în domeniul soluționării litigiilor (România). Această recunoaștere nu ar fi fost posibilă fără munca grea și dedicarea colegilor mei de la Dragne & Asociații. Mulțumesc clienților noștri pentru încrederea acordată în soluționarea problemelor lor juridice și Legal500 pentru această recunoaștere prestigioasă. Vom continua să ne străduim pentru excelență în tot ceea ce facem„, a declarat Ion Dragne.

Legal500.com desfășoară cercetări în domeniu începând din 1987 și s-a afirmat ca una dintre cele mai importante surse de informare juridică la nivel mondial. Site-ul oferă informații detaliate despre firmele de avocatură și avocații individuali, inclusiv expertiza, experiența și clasamentul acestora. Procesul riguros de cercetare a Legal500.com implică analiza profundă a performanțelor firmelor de avocatură și a avocaților, feedback-ul de la clienți și colegi, precum și alte factori relevanți. Cu peste 19,5 milioane de vizualizări de pagină înregistrate până în prezent, Legal500.com este un director juridic foarte apreciat, cu o audiență vastă.

Suntem mândri să-l avem pe Ion Dragne ca partener și să facem parte dintr-o echipă dedicată furnizării de servicii juridice excepționale pentru clienții noștri.

BACK