str. Matei Milo nr. 6 +40 31 432 6170
DRAGNE & ASOCIATII, TOP-TIER LAW FIRM ACCORDING TO THE INTERNATIONAL RANKINGS

Consolidarea echipei: Dragne & Asociații anunță numirea de noi parteneri și promovări interne

Dragne & Asociații a numit doi noi parteneri și a anunțat alte 5 promovări interne, începand cu 1 octombrie 2020, ca urmare a evaluărilor profesionale anuale.

Zoe Lungu și Gabriel Paraschiv s-au alăturat celor 6 avocați asociați, Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Boșman, Andreia Oana Dumitrescu, Daniel Cîrstea și Ioana Oprea.

„Mă bucur să urez bun venit colegilor nostri, Zoe Lungu și Gabriel Paraschiv, în cadrul echipei de parteneri ai societății noastre. Aceasta promovare este o recunoaștere a performanțelor profesionale și a experienței vaste pe care au acumulat-o în ultimii 10 ani alături de noi. Clienții noștri au din ce în ce mai mare nevoie în această perioadă de avocați dedicați și experimentați care să le coordoneze proiectele. Noii noștri asociați vor avea un rol important în asigurarea asistenței juridice pentru clienți cheie.”, a spus Ion Dragne, Managing Partner.

Zoe Lungu face parte din echipa Dragne & Asociații din anul 2010, încă de la fondarea societății, și este specializată în dreptul societăților comerciale și în litigii comerciale, civile și de proprietate intelectuală, având 18 ani de experiență profesională. Zoe acordă constant asistență juridică în legătură cu procesul decizional din cadrul adunărilor generale ale acţionarilor din diverse companii, precum și în orice tip de dispute legate de contracte comerciale.

Având o vechime de peste 10 ani în cadrul Dragne & Asociatii, Gabriel Paraschiv s-a specializat de-a lungul carierei sale profesionale în litigii complexe de insolventa, dispute intre profesioniști și litigii decurgând din proceduri de executare silită. De asemenea, Gabriel este unul dintre membrii Comisiei de Dialog Social din cadrul Ministerului Justiției.

În cadrul firmei au mai avut loc încă 5 promovări, Ana-Maria Filip, Bogdan Iordache și Mihai Iorga fiind promovați ca Managing Associates, iar Lucian Epure și Madalin Grigore ca Senior Associates.

BACK