Kiseleff 55 +40 31 432 6170

Dragne & Asociații, “convingători în instanță” și „concisi în argumentație” (Chambers Global 2015)

Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, Dragne & Asociații este recomandată de ghidul Chambers Global, ediția 2015, pentru activitatea sa în domeniul litigiilor, arbitrajului, restructurărilor și  insolvenței, potrivit rezultatelor oficiale publicate joi, 12 martie 2015.

Suntem încântați de această importantă recunoaștere a activității noastre, vom continua să oferim aceleași servicii legale de calitate în toate domeniile”, spune Ion Dragne. “Ne onorează faptul că suntem recomandați de clienții noștri an de an și apreciem eforturile de evaluare din partea acestor publicații”.

Societatea de avocați înregistrează un traseu ascendent în evaluarea realizată de publicația britanică Chambers and Partners, fiind recunoscută în două dintre cele patru domenii supuse cercetării, alături de cele mai importante societăți de avocatură din România, ca număr de avocați și vechime pe piață.

Una dintre cele mai ample inițiative de cercetare a practicii avocațiale la nivel internațional, Chambers Global confirmă calitatea de lider pe piață a Dragne & Asociații în domeniile “Dispute Resolution” și “Restructuring/Insovency”.

Totodată, Ion Dragne, Managing Partner și Delia Boșman, Deputy Managing Partner sunt caracterizați ca fiind avocați convingători în fața instanțelor de judecată și cu o abordare diferită în soluționarea litigiilor.

Potrivit surselor citate de Chambers, Ion Dragne este “un avocat proeminent și impresionant, cu o personalitate puternică”, (…) concis în argumentație și foarte convingător în instanță”, fiind apreciat pentru coordonarea proiectelor complexe și viziunea sa, “la 360 de grade”.

Delia Boșman este “un avocat erudit, care oferă sfaturi juridice prompte și de calitate”, (…) “soluții și abordări neconvenționale în litigii”.

BACK