str. Matei Milo nr. 6 +40 31 432 6170

Dragne & Asociații anunță promovări în cadrul echipei

Societatea de avocați Dragne & Asociații anunță promovarea a nouă avocați colaboratori în poziții de coordonare în cadrul echipelor și respectiv, ca avocați seniori. Cei cinci avocați promovați Managing Associate – Zoe Lungu, Camelia Floca, Gabriel Paraschiv, Bogdan Toma și Mihai Costea –  au fost aleși din fiecare grup de lucru, ca urmare a procesului de evaluare a performanțelor în ultimii ani alături de echipa Dragne.

Avocații promovați și specializările acestora sunt:

Zoe Lungu face parte din echipa Dragne & Asociații chiar de la fondarea societății, din anul 2010, și este specializată în drept comercial şi insolvenţe.

Parte a echipei de consultanță, în zona Real Estate, Corporate și M&A, Camelia Floca s-a alăturat echipei din anul 2011. Ea are o experienţă vastă în proiecte ample imobiliare (inclusiv în domeniul construcțiilor și arbitrajelor comerciale derivate), de fuziuni și achiziţii (în prezent masterandă în cadrul Webster University din Viena), competiție și energie.

Avocatul Gabriel Paraschiv și-a început cariera profesională în echipa Dragne și este un bun specialist în drept comercial și insolvențe, inclusiv în litigii transfrontaliere, fiind implicat în toate echipele de arbitraj intern și internaţional în care societatea a acordat consultanță. Gabriel urmează studiile în Drept procesual civil ale Școlii Doctorale în domeniul Dreptului din cadrul Universității “Titu Maiorescu” din București și este mediator autorizat.

Cu o experiență de cinci ani în cadrul Dragne & Asociații, avocatul Bogdan Toma este specializat în drept civil, cu precadere în domeniul imobiliar și al litigiilor conexe. El oferă asistență în proceduri judiciare şi extrajudiciare privind revendicarea proprietăţilor imobiliare sau obţinerea unor despăgubiri.

Unul dintre cei mai vechi membri ai echipei de litigii, avocatul Mihai Costea oferă asistenţă juridică preponderent în proiecte de restructurare, executări silite și dreptul muncii. De asemenea, el gestioneaza proiecte complexe privind dreptul consumatorului.

Cei patru Senior Associate promovați în această primăvară sunt avocații litiganți Ana-Maria Filip, Ana Georgia Mirea, Cătălin Barbu și Andrei Iancu, avocați specializați în drept fiscal, insolvențe, arbitraj comercial și drept societar.

Subiectul a fost acoperit pe larg ȋn presă:

 Descarcă fişierul Forbes Romania [PDF, 188 KB]

 Descarcă fişierul Business Magazin [PDF, 277 KB]

 Descarcă fişierul Juridice  [PDF, 259 KB]

 Descarcă fişierul Legal Marketing  [PDF, 258 KB]

 Descarcă fişierul Harta Consultantei [PDF, 115 KB]

 Descarcă fişierul Info Legal [PDF, 370 KB]

BACK