str. Matei Milo nr. 6 +40 31 432 6170

Penalistul Adrian Hărătău se alătură echipei Dragne & Asociații

Cadru didactic universitar la Catedra de drept penal a Facultății de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București, Adrian Hărătău s-a alăturat departamentului de Drept penal al societății de avocatură Dragne & Asociații. An de an, încă din anul 2010, el se ocupă de formarea profesională a întregi generații de procurori, judecători și avocați, absolvenți ai universității menționate.

Dragne & Asociații continuă astfel politica de recrutare și selecție a avocaților săi direct de pe băncile facultăților de drept, precum și din rândul cadrelor didactice universitare.

Avocatul Adrian Hărătău se remarcă prin  vasta sa experiență în proceduri speciale în fața organelor de urmărire penală și a instanțelor de judecată, în special în legătură cu criminalitatea economică, infracțiuni de sau în legătură cu serviciul și spălare de bani.

În ultimii doi ani, Dragne & Asociații a consolidat departamentul de Drept penal, aflat sub directa coordonare a avocatului Stelian Garofil. La începutul anului trecut, Stelian a devenit Managing Partner, coordonând activitatea societății alături de Av. dr. Ion Dragne. Echipa de avocați penaliști asistă clienții în fața Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Teroristă (DIICOT), parchetelor și instanțelor de judecată în dosare privind săvârșirea unor infracțiuni diverse (e.g. evaziune fiscală, abuz în serviciu, luare de mită, conflict de interese, malpraxis medical, manipularea pieței de capital sau spălare de bani).

Dragne & Asociații a extins în ultimele luni și echipa de Litigii și Arbitraj cu trei avocați colaboratori. Daniela Voitic este o excelentă vorbitoare de limbă franceză, cu experiență în dreptul afacerilor și drept comercial, inclusiv în materie de proprietate intelectuală și dreptul muncii, în timp ce Andrei Ștefănescu acordă asistență juridică în cazuri de litigii comerciale. De asemenea, Georgiana Dragomiroiu, cel mai nou membru al echipei, oferă asistență clienților în toate activitățile lor de natură comercială, inclusiv în materie de drept penal.

BACK