str. Matei Milo nr. 6 +40 31 432 6170

Excelența Dragne & Asociații, reconfirmată de Legal 500 EMEA în ediția 2015

Lansată oficial în această săptămână, noua ediție a ghidului The Legal 500 Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) menține, și în 2015, Dragne & Asociații ca lider în domeniul Litigii și Arbitraj (“Dispute Resolution”). Societatea este clasată pe prima treaptă a clasamentului, fiind apreciată ca fiind una dintre cele mai bune în această arie de practică.

Cercetătorii remarcă faptul că Dragne & Asociații “excelează în litigii și arbitraj”, dar laudă și expertiza avocaților pentru proiectele din zona imobiliară (“Real estate”).

Totodată, potrivit The Legal 500 EMEA 2015, Ion Dragne se află în Topul 3 al celor mai buni litiganți, fiind caracterizat ca un “litigator de încredere” și “o adevărată personalitate” în domeniu.

Momentul anunțării clasamentului Legal 500 EMEA este unui important pentru societate în fiecare an, deoarece reconfirmă eforturile constante și dedicarea avocaților pentru a oferi servicii juridice remarcabile” spune Ion Dragne, Avocat asociat coordonator.

Ghidul îi menționează în această ediție și pe Delia Boșman, pentru experiența sa în proiecte imobiliare complexe, pe cel mai nou asociat al societății – Ioana Oprea și pe Stelian Garofil, pentru contribuția sa în extinderea ariei de drept penal.

BACK