str. Matei Milo nr. 6 +40 31 432 6170

Dragne & Asociatii rămâne pe primul loc în clasamentele Legal 500 în domeniile Litigii & Arbitraj, Restructurări și Insolvență

Dragne & Asociații se bucură să anunțe că și-a păstrat poziția în fruntea clasamentelor în domeniile Litigii & Arbitraj și Restructurări și Insolvență, fiind clasată în Eșantionul 1 al societăților de avocați și în ediția din anul 2019 a publicației The Legal 500 Europe, Middle East & Africa (EMEA).  

Activitatea Dragne & Asociații este, de asemenea, recunoscută de publicația britanică în diverse alte domenii de drept, cum ar fi Drept Bancar și Financiar, avocații fiind apreciați ca “foarte bine pregătiți în contracte de împrumut și în finanțarea proiectelor”, precum și în domeniul Imobiliar și Construcții. Publicația remarcă faptul că “mandatele recente includ proiecte de construcții, dispute și închirieri.

Legal 500 notează de asemenea opiniile clienților: Dragne & Asociații este o societate “bine conectată, cu un simț dezvoltat al afacerilor, receptivă și disponibilă.” Editorii publicației menționează că societatea de avocatură “este implicată într-o gamă largă de tranzacții, incluzând restructurări și refinanțări” și “gestionează o multitudine de proiecte, printre care dispute comerciale, administrative, penale, activând și în domenii precum achizițiile publice, executări silite și arbitraj.

Ion Dragne, Avocat Asociat Coordonator menționează: “Suntem onorați de recunoașterea muncii și dedicării echipei noastre și așteptăm cu interes ocazia de a ne ridica din nou ori și chiar de a depăși nivelul așteptărilor colegilor și clienților noștri.

Legal 500 EMEA remarcă faptul că Ion Dragne este privit ca un lider în domeniul Litigii și Arbitraj, în timp ce Delia Boșman este apreciată pentru experiența sa în proiecte imobiliare. În domeniile Restructurări și Insolvență sunt recomandați de clienți Stelian GarofilAndreia Dumitrescu și Daniel Cirstea. Totodată, Ioana Oprea este menționată de publicație ca fiind “un litigant abil”.

Această publicație britanică evaluează cele mai bune firme de avocatură și avocați din întreaga lume, cu o experiență de peste 32 de ani.

BACK