str. Matei Milo nr. 6 +40 31 432 6170

Dragne & Asociații, prezentă in ediția din 2013 a ghidului Legal 500

Miercuri, 27 martie, s-a lansat ediția din 2013 a ghidului juridic internațional Legal 500, cuprinzȃnd cele mai performante firme de avocatură şi cei mai buni avocați din jurisdicțiile europene, inclusiv din Romȃnia. Dragne & Asociații este nominalizată ȋn clasamentele Legal 500 din acest an ȋn domeniile Litigii și Drept corporatist/Fuziuni și Achiziții.

Prezența ȋn prestigiosul ghid internațional este o recunoaștere a performanțelor firmei şi a aprecierii de care aceasta se bucură din partea clienților şi a pieței. De altfel, Dragne & Asociații nu este la prima nominalizare ȋn aceste topuri, ea fiind inclusă ȋn clasamentele Legal 500 ȋncă din primul an de activitate.

Ghidul mai menționează și partenerii-cheie care contribuie la bunele rezultate ale firmei, ȋn cazul Dragne & Asociații fiind evidentiați, ȋn afara lui Ion Dragne, Andreia Dumitrescu, Delia Boşman şi Stelian Garofil.

Clasamentele Legal 500 vin după publicarea rezultatelor unui alt ghid juridic important – Chambers and Partners, ediția globală 2013. Dragne & Asociații a fost evaluată ca o firmă de top și de Chambers and Partners, ȋn ariile de practică Litigii și Restructurări/Insolvență. De asemenea, Ion Dragne, Managing Partner al firmei, a fost recomandat ca unul dintre cei mai experimentați avocați romȃni ȋn aceste domenii.

 

Activitatea desfăşurată de firmele de avocatură din toata lumea este urmarită şi evaluată de publicații internaționale de profil. Acestea publică anual clasamente ale societăților de avocatură şi identifică avocați de succes ȋn fiecare țară şi arie de practică juridică, informațiile furnizate fiind utile atȃt avocaților, cȃt şi potențialilor clienți.

BACK