str. Matei Milo nr. 6 +40 31 432 6170

Dragne & Asociații, pe primul loc în Litigii, Arbitraj, Restructurări și Insolvență, Legal500 – 2018

În ediția publicată în 05 aprilie 2018, The Legal 500 Europe, Middle East and Africa a reconfirmat prima poziție în clasament pentru Dragne & Asociații în Litigii & Arbitraj. În acest an, Ghidul a poziționat Dragne & Asociatii pe Locul I și în domeniul Restructurări & Insolvență, remarcând activitatea societății și în alte trei categorii: Drept Bancar și Piețe de Capital, Drept Comercial și Achiziții, Construcții și Imobiliare.

De asemenea, Dragne & Asociații se află pe primele poziții și în clasamentele realizate, atât la nivel internațional cât și local, de Chambers Europe Guide în domeniile Litigii & Arbitraj, Restructurări & Insolvență.

Societatea este vazută ca „una dintre cele mai profesionsite societăți de avocați de pe piață”, iar clienții „au apreciat calitatea înaltă a sfaturilor juridice acordate în fiecare proiect”. Avocații sunt „foarte implicați în proiectele pe care le gestionează”, „asigurând succesul în dosare controversate”, au adăugat clienții.

Lista integrală a domeniilor în care societatea noastră a fost remarcată, precum și avocații apreciați este disponibilă aici:

Legal 500

Chambers Europe, Litigii & Arbitraj

Chambers Europe, Restructurări și Insolvență.

Dorim să vă mulțumim pentru susținerea și încrederea pe care ni le acordați și vă asigurăm că vom continua să oferim servicii juridice cu aceeași dedicare și profesionalism.

BACK