str. Matei Milo nr. 6 +40 31 432 6170

Dragne & Asociaţii la prima aniversare

Societatea de avocați Dragne & Asociaţii aniverseaza un an de la intrarea pe piaţa avocaturii.

În ciuda dificultăților inerente unui nou început şi a contextului economic nefovarabil, rezultatele primului an fost peste așteptări”, a declarat Ion Dragne, Managing Partner al Dragne & Asociaţii. “Buna pregătire profesională a avocaților din echipa noastră, calitatea serviciilor juridice pe care ne-am impus-o să fie mereu ireproșabilă şi, nu în ultimul rând, aprecierea constantă din partea clienților noștri ne-au ajutat să obținem aceste rezultate ”, a adăugat Ion Dragne.

Reprezentarea unor importanți antreprenori români şi străini în arbitraje naționale şi internaționale complexe, asistenţa în restructurarea unor credite de o valoare importantă şi implicarea în proceduri de fuziuni şi achiziţii a unor societăţi comerciale sunt doar câteva dintre domeniile în care avocații Dragne & Asociaţii au gestionat proiecte de mare anvergură, primind aprecieri din partea clienţilor.

Obiectivele societăţii noastre pentru primul an au fost îndeplinite prin consolidarea echipei de litigii şi arbitraj şi, în același timp, prin dezvoltarea unui departament solid de consultanţă. Nu este un secret că, fără excepție, prevenirea unei dispute, inclusiv prin redactarea riguroasă a unui contract sau respectarea procedurilor de preluare a unei companii pot avea o valoare la fel de mare pentru client ca şi câștigarea unui proces”, a menționat Delia Boşman, partener în cadrul Dragne & Asociaţii.

Despre Dragne & Asociaţii

Societatea de avocaţi Dragne & Asociaţii a fost înfiinţată la data de 30 iunie 2010 de către Ion Dragne, actual prodecan al Baroului Bucureşti, alături de Delia Boşman, Stelian Garofil, Oana-Andreia Dumitrescu, Daniel Cîrstea şi Oana Strătulă, cu toţii având o bogată experienţă profesională.

Cu o echipă formată din 20 de avocaţi, în cadrul biroului din Bucureşti, Dragne & Asociaţii asigură servicii de asistenţă juridică, atât în materia litigiilor şi arbitrajelor, care constituie, în continuare, principala specializare în care societatea este recunoscută, cât şi în avocatura de consultanţă. În decursul anului care a trecut de la înfiinţare, Dragne & Asociaţii s-a consolidat, atât prin cooptarea de noi avocaţi experimentați, cât şi prin implicarea sa în numeroase proiecte complexe.

Deşi Dragne & Asociaţii a împlinit doar 1 an de la constituire, societatea şi avocaţii săi au fost deja incluşi în principalele directoare internaţionale şi naționale de profil, primind recomandări din partea acestora.

BACK