str. Matei Milo nr. 6 +40 31 432 6170
DRAGNE & ASOCIATII RECOGNIZED BY CHAMBERS EUROPE 2019

Dragne & Asociații în clasamentele Chambers Europe 2019

Sociatetea Dragne & Asociații se regăsește din nou în topul societăților de avocatură în domeniile Litigii și Arbitraj și Restructurări / Insolvență în ediția 2019 a Chambers Europe.

Ion Dragne, Avocat Asociat Coordonator, s-a remarcat pe primele paliere în clasamentele realizate pentru avocați în domeniile Litigii și Arbitraj și Restructurări/Insolvență. Totodată, Andreia Oana Dumitrescu, Avocat Asociat, a fost nominalizată în acest an în lista avocaților recunoscuți pe piață în aria Litigii și Arbitraj.

Chambers Europe a remarcat opiniile clienților cu privire la activitatea societății și avocații nominalizați din cadrul acesteia. Ion Dragne este văzut ca „unul dintre cei mai cunoscuți litigatori pe piața serviciilor juridice din România,” și ca un „bun teoretician.” O altă sursă apreciază „cunoștințele sale temeinice„. Andreia Oana Dumitrescu se remarcă ca un avocat „foarte comunicativ și proactiv,” fiind apreciată pentru că știe să „identifice micile dieferențe care pot schimba cursul unui litigiu.”

Lista integrală cu rezultatele societății și comentariile editorului poate fi vizualizată aici.

BACK