str. Matei Milo nr. 6 +40 31 432 6170

Dragne & Asociații continuă să susțină Echipa Universității din București la concursul Willem VIS

Asociația pentru Promovarea Arbitrajului în România și Universitatea din București au organizat în data de 11 martie 2017 un concurs de pledoarii în cadrul pregătirii pentru participarea la concursul Willem Vis, ediția a 14-a, Hong Kong (26 martie – 2 aprilie 2017) și ediția a 24-a, Viena (8 – 13 aprilie 2017).

La concursul Willem Vis participă peste 400 de universități din întreaga lume. În cadrul simulării găzduite de Universitatea din București au participat echipe de la: Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea Nicolae Titulescu și Universitatea din București. Echipa Universității din București a obținut cel mai mare punctaj atât pe echipe cât și pentru pledoariile individuale.

Andreia Oana Dumitrescu, partener în cadrul societății de avocatură Dragne & Asociații, a făcut parte din juriul competiției alături de numeroși alți practicieni reputați și profesori universitari. Echipa Dragne & Asociații a oferit sprijin pedagogic și financiar și pentru ediția din anul 2016 a concursului, ediție la care echipa a depășit aproximativ 300 de universităti, inclusiv dintre cele mai prestigioase la nivel mondial.

Anul acesta, echipa Universității din București este alcatuită din 8 studenți, respectiv din: Ioana-Cătălina Bîzîc (anul IV), Steliana-Andra Cărăbaș (anul IV), Ioana-Gabriela Ciornei (anul IV), Octavian-Florentin David (anul IV), Mircea-Pavel Dinu (anul III), Sabrina-Gabriela Porteka (anul III), Horia-Gabriel Rădulescu (anul III) și Andreea-Livia Ricu (anul IV) și se bucură de îndrumare și sprijin financiar din partea mai multor societăți de avocatură, printre care și Dragne & Asociații ca unul dintre sponsorii principali.

BACK