str. Matei Milo nr. 6 +40 31 432 6170

Dragne & Asociații apreciată de publicația Chambers Europe 2015

Publicat online pe 27 aprilie 2015, ghidul internațional de prestigiu „Chambers Europe” nominalizează societatea de avocați Dragne & Asociații în topul primelor cinci firme din România în materie de Litigii și Arbitraj (“Dispute Resolution”) și Restructurare și Insolvență (“Restructuring/Insolvency”).

Noua evaluare Chambers and Partners, realizată în cel de-al cincilea an de existență a societății noastre, este o veste bună. Pentru clienții noștri reprezintă o confirmare că au ales servicii juridice apreciate la nivel european”, spune Ion Dragne, Avocat Asociat Coordonator al Dragne & Asociații.

O prezență constantă în ghidul Chambers Europe, Ion Dragne îți menține poziția de lider în topul practicienilor notabili din România, primind anul acesta, pentru prima dată, distincția “Band 1” în materie de Litigii și Arbitraj (Dispute Resolution). Totodată, el este apreciat pentru activitatea sa în materie de Restructurare și Insolvență (Restructuring/ Insolvency, Band 2), printre atributele sale principale fiind amintită „personalitatea sa puternică”. El este „un avocat proeminent și impresionant”, (…)„concis în argumentație și foarte convingător în instanță”, fiind totodată evaluat din perspectiva coordonării proiectelor sale complexe și a viziunii sale, „la 360 de grade”.

Publicația o recomandă pe Delia Boșman ca avocat individual, pentru practica sa în Litigii și Arbitraj (Dispute Resolution, Up and coming), fiind „un avocat erudit, care oferă sfaturi juridice prompte și de calitate”, (…)„soluții și abordări neconvenționale în litigii”. Ghidul evidențiază punctele forte ale societății, menționate de clienții săi care descriu avantajele de a lucra cu o echipă motivată de avocați, „de încredere”, „fini cunoscători ai strategiilor și tacticilor de negociere”, care „vin cu cele mai bune soluții” în apărarea și protejarea intereselor acestora.

BACK